• gangstah
 • lillasyster
 • hjälp
 • dansen
 • LEFTOVERS - THATS HOW WE MADE YOU

  Jag har svårt att sova och kan stiga upp mitt i natten för att börja min dag. Jag har länge trott att jag är rädd för mörkret eftersom att jag drar mig till ljus, och liv så fort jag kan. Men egentligen är det nog någon form av trotts beteende. Jag gör som jag inte borde göra och det känns helt rätt!  Jag har gjort något som jag förmodligen inte borde.
  Jag har skrivit till en vän som jag inte skulle kunna se i ögonen.
  Jag öppnade mig och jag tackade honom gång på gång.
  Dessutom fick jag svar:

  December 30 at 11:45pm
  Hallå Madde ! Har DU det rörigt ! Det skulle jag aldrig tro ;) Har ofta funderat hur du mår, och vad du gör. Du vet ju att allt som inte växer dör!! Och jag har svårt att tänka mig att du sitter still, varken fysiskt eller i tanken. Vet ej vem som har sagt att jag **** ***** men det kommer jag aldrig göra ! Kul att höra ifrån dig GOTT NYTT ÅR så hörs vi snart igen / Kram från ******  Allt som inte växer dör!


  Jag lever för min egen skull / Madelene

  VERY LOUD

  Sick of the drama!

  Just nu vill jag helst av allt gå iväg oh pierca mej, slänga på några kilon mer hår, oh sedan flyga till Frankrike för att dricka the med Måna Lisa.

  Jag vill se snö på foton och skratta åt frussna Svenskar!

   

  Don't let the system get you down / Madelene

   
  EN VÅT DRÖM

  Bonne matin!

  Good morning!

  Buenos días!

  Buon giorno!

  Jag vaknade, besviken över att behöva lämna min dröm. Jag ville ta med den till min verklighet och fortsätta den där!

   

  Jag drömde om den underbara tiden då vi bodde i en båt. Ja, det är faktiskt sant. Vi var inte ihoptryckta i en eka, utan i en 16 meter's segelbåt. Vi plaskade runt i Stockholms skärgård och var alltid mer solbränd än alla er landkrabbor haha.

  Dröm liv och jag vill tillbaka!

   

   

  Till havs bebe / Madelene


  FILL MY FANTASIE

  Nyårsplanerna går som smort. Nu är det dags att börja fila på nyårslöftena så det blir nått vättigt ut av hela det här kalaset också.

  I'll see you in my dreams / Madelene


  Hand i hand
  Redan brunbränd av krämer och lysrör


  God eftermiddag! Eller, jag har iförsej inte ätit ännu . . äsh!

  En desperat och halvt panikslagen Madelene har just lyckats vädra bort den motbjudnade lukten från lillasysters ptatisbullar. Jag fattar inte hur folk kan trycka i sig dessa ihop mossade snusk klumpar . .

  Nu, straxt, eller när som hälst ska jag pallra mig över till Z och hoppas få lite käk där. jag är för deppig för att äta ensam i kväll. Det ryktas om någon pasta rätt, så det blir säkert fint.

  Shou!

  Hon kan inte tugga bubbelgum och gå på en gång / Madelene


  i dessa jämngrå vinterdagar

  Godmorgon!
  Nu har jag sovit i min egna säng för första gången på hela lovet. Skönt att slippa brottas med någon annan nu när jag blivit sjuk!

  Penicellin för min hud
  Ibumetin för mitt dunkande huvud
  Och frukt till min förkylda näsa

  Krya på mig!  Jag är en av alla dom som tagit lycka, i sinom tid, för givet / Madelene

  Det tändes tusen juleljus

  Tjing!
  Nu är jag tillbax hemma i vår lilla lägenhet igen. Jag sitter och myser i mina enorma tofflor till julklapp. U n d e r b a r a !


  Min favorit släkting - morfar, släppte just bomben.
  -Haha Madelene har ju inga kompisar . . (?)

   

  Life isn't about how many breaths you take, it's about the moments who takes you're breath away / Madelene


  I'm on a boat

  Sådär ja. Nu är jag hemma igen efter en underbar natt på bortaplan. Tack för allt!

  "Som en mask på en metkrok
  Alla naffsar efter henne
  Ibland får någon tag och drar
  Själv vrider hon sig fram och tillbaka
  Men kommer inte loss
  Ända sättet att komma loss är att låtas ätas upp"  Nu är det dags att ge sig av till min tredje julafton, den här gången hemma hos mormor och morfar. Typiska jullovs fasoner - hem och vända igen  Still going strong / Madelene

  Bull to the shit

  Good morning gorgeous!
  Vaknade tidigt efter en kass sömn. Hade svårt och sova, och väcktes dessutom av telefonen som ringer mitt i natten med en minst sagt oväntad pojke på andra sidan luren. Men jag listade snabbt ut vad han ville, så jag skjöt bort alla förhoppningar och glada miner och somnade om.

  Nu tänker jag väcka mina syskon så vi kan börja med dagens planer. Vi ska käka pannkakor med keso nu på morgonen, och sedan bär det av ut till pulka backen dirre ;)
  Mitt tjat om utomhus motion under dagens ljusa timmar tycks ha verkat.


  Se upp i backen, en miljon hål i nacken! / Madelene

  Loneliness is better when your'e not alone


  Jag hatar att spilla tid på att vänta på att bli bättre
  Hatar uppbyggnads processen
  Är för otålig för att bara vänta
  Sakta men säkert
  För sakta  Dags för skönhets sömnen. Jag tänker sova bland stjärnorna och vakna upp på en rosa planet med massa mysiga bommuls moln och kram goa nallar.  take the future away, but never yesterday / Madelene

  han matade mig med smulor för sitt samvetes skull  Det blev en heldag med kompisar på stan. Första dagen på den årliga mellandags rean. Jag brukar undvika den då jag avskyr de kilometer långa köerna, XXL storlekarna, och framför allt stöket! Men jag lyckades hitta en nyårsklänning så jag är riktigt nöjd!

   

  Nu har en del av "nyårs-bördan" släppt från mina axlar.

  Jag köppte bara den, ögonfransa och en kaffe.

   

  Mysig dag, tack för den tjejer.

   

  Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på en film tillsammans med lill syrran. Det går någon mysig prinsess-disney-happy ever after-film på tv. Skönt med något mindre ansträngande ;).

   

   

  Big city life / Madelene


  upp och upp, ner och ner

  Det svänger snabbt.

  Från en lycklig Madelene som lyckats mulla hela familjen under ett häktiskt snöbollskrig. Till ett ilsket litet bi som upptäkt att hennes pengar inte kommer förän den 30:onde december.
  Just nu säger mitt humör att jag ska gräva en djup snögrotta och gömma mig där i tills nyåret är över. Men som sagt så svänger det fort, så kanske kryper hoppet fram snart igen?  Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få / Madelene


  snö bloopers

  Det finns ingen annan gång jag tycker så mycket om "dagen efter" som just idag, if you know what I mean?

  Familjen och övernattande släktingar käkar rester från julmaten, alla syskon trängs i tv soffan och spelar det nya tv spelet de fick i går, nya julklappar invigs och foton från gårdagen skrattas åt.
  Mysigt!

  För första gången på länge visar termometern plus grader, och faktiskt börjar snön på balkong räcket smita undan. Vädret inbjuder till långa promenader och massa pulka åkandes, inte sant?

  Bäst att kika in lite vinter bloopers så man inte tar sig vatten över huvudet i år igen. Chysst med lite "förvarningar".

  Be careful what you wish for cause you just might get it / Madelene

  juldagen

  Hej internet!
  Nu sitter jag i soffan, glad och nöjd, och tittar ut över mitt lilla hav av julklappar som fortfarande ligger under grane. Dock är de såklart befriade från sitt inslagningspapper nu. Jag fick en hel del smycken, en spacead pulsklocka, några roliga hårprodukter och massa goa krämer bla. Nu är julafton hemma hos pappa avklarad, på söndag vaknas det "julafton" hos mamma.

  Vad fick ni?  Över och ut / Madelene

  jag tar igen lite grann

  Måndag 21 - skolavslutning
  Pressade in hela fyrisskolan i domkyrkan, och värden påpekade att det aldrig befunnit sig så många blattar i just kyrkan förrut. Fin sång, bra spel, gulliga prisutdelningar men varför slår tanken mig att om Adolf Hitler stått och predikat där längst framme skulle de vara mycket mer spännande? . .


  Tisdag, 22 - Stockholm
  2 dagar hos min fina morbror i Stockholm innebär ompyssling,uppvaktning och att få skämmas bort ordentligt! Jag och syrran blir uppvaktade som aldrig förr. Nästan som om det vore synd om oss. Skönt men efter en stund kliar det i mina fingrar och jag lässnar. Faktiskt.

  Onsdag 23 - Hemma igen, julstök
  Sent, men bättre det än aldrig, skrapar vi ihop julgran, knäck och alla små prydnads tomtar. Nu är det så gott som färdigt. Lite klappar kvar att slå in och lite rim att finslipa på bara.
  God jul / Madelene

  Väderguden har mjällat ner hela Sverige  Pysseldag på tulpangatan tillsammans med syster yster + sambo.
  Det hör väl julen till? Klibbiga bakverk som envisas med att brännas i ugnen, psykbryt på omöjliga pappers stjärnor, långa promenader i snöstorm, snigel bilkörning i ännu mer snöstorm, oändligt tv-spels mys i soffan, mystisk upphittnad av mandel i gröten, för tidig julklapps öppning, och såklart litte mobbning mot Korvo!

  Hur som hälst, stort tack för en smygstartat jul!

     jag älskar att stoppa upp uttjatade jullåtar i min brors näsa / Madelene

  hiss och bajs

  på de pingviner och isbjörnar som gör mig sällskap i mina ispinne-promenader, längs våret arktis Sverige.


  på låtar i musikspelaren som börjar med ett plötsligt och högt rop då en ensam tjej på promenad reagerar med ett skutt och ett "flick-skrik" å helt ofrivilligt bjuder allmänheten på ett asgarv samt en släng av jag-har-ingen-aning-om-vad-fan-hon-gör-men-vi-höjer-våra-ögonbryn-så-blir-allt-bra syndromet.
  stanna inomhus! / Madelene

  Tänk om vi alla, jämt och ständigt var berusade. .  Tänk om vi alla, jämt och ständigt var berusade. Å om vi då drack skulle vi alltså bli nyktra. En total omvänd värld alltså. Då skulle varje arbetande svenne få ta sig en jävel innan de gick till jobbet för att kunna hålla fokus. Kirurger skulle behöva svepa en hel kanna. Däremot lapplisor, behöver inte dricka nått alls. De kan gärna fummla fram best de förmår. .
  Men de gravida då. Skulle de då behöva dricka hela tiden för att vara nyktra, eller skadade det den lilla varelsen inom dem mindre om de inte drack? En berusad mamma utanpå eller innuti?
  Fucked up. .
  Jag undrar om det vore bättre eller sämmre rent socialt. Om det kanske blev en skön stämmning eller om det bara blev total kaos?
  Vad händer när en bebis föds helt dyng rak? Ha jag tror att de vore en bra rolig syn. (Å vet ni vad jag mer tror, att jag är riktigt trött just nu.)

  Snacka om att civilbefolkningen skulle vara i fara. . .
  Don't drink and drive / Madelene


  klassföreståndare vs elev

  -Varför fick vi inte veta om det där?

  -Förlåt men jag har faktiskt ingen aning. .

  -Å jag har ingen aning om varför du egentligen inte har någon aning.

  -Nej jag är ledsen men jag har verkligen ingen aning om varför du inte har någon aning om varför vad jag inte har någon aning (OM NÅGONTING).  /Jag har ingen aning om varför jag la upp detta / Madelene

  Knyta kontakter

  Måste löjligt men deffenitivt höja mina tummar för facebook idag!
  Fantastiskt hur mycket man kan göra med denna överbefolkade sajt. Jag har äntligen fått tag i hela härliga gänget som jag träffade i Spanien i sommras, på facebook. Inte särskillt svårt men helt otroligt ändå. Vet att de läser det här så detta inlägget får bli en liten hälsning till dem ;)


  Översättning:
  it's so funny that you can keep in touch on facebook, wherever you live. I'm happy about it.  Skål för alla 12 åringar på andra sidan jorden / Madelene

  När blir man galen?

  Jag fick beröm idag av en lärare som sa att han var lycklig över att jag använda den hjärna som Gud så generöst gav till mig. Han passade väl på att uppmuntra det sällsynta tillfället när det verkligen hände? Eller vart han bara glad över att jag satt tyst och stilla? Hm. .

  Hur som hälst så gör jag det nu igen - tänker.

  Vi körde förbi en kvinna som var ute på promenad. Hon skuttade, snurrade och vinglade fram (obs. vanlig veckodag). Mamma skakade på huvudet och påstod att "tanten har blivit galen". Då undrar jag när man blir galen på ett dåligt sätt. När vänder begräppet galning till någonting farligt?
  Såsom ungdomar och framför allt barn studdsar runt med axlarna neranför knäna och hälarna upp i det blå (?) När, vid vilken ålder vänder detta uppträdande från en tossig, glad och uppspelt filur. Till en fullkomligt galen människa?

  När ska man lägga av med sitt omkringfjantande för att inte dras in på psyket? ;)


  What goes around, goes around /Madelene

  18:58

  Nu blir det till att kila 200 meter åt vänster, på middag hos moster. Jag bettar på köttgryta.
  Mat till mina nytränade muskler tack!  swing swang swung / Madelene

  fluff, morgonsnurr och nya skor

  jag älskar att gå längs det svarta vattnet i fyrisån och se på hur solen får den snö täckta marken att glittra.
  Däremor hatar jag att försova mig dom dagar då jag INTE är ensam hemma. Det betyder att jag är total avslöjad, av en semestrande mamma, och måste pallra mig in trots att jag bara hinner med en lektion. (Tur att jag, tillsammans med tele2 snubben på centralstationen och en falsk namnteckning lyckats sänka min telefon räkning medd en 500 lapp. Då ligger jag lite plus).
  Dock hann jag inhandla ett par nya skor. Lika bra att slösa bort skoltiden iställlet för att skäla den från min fria. .


  Kids say no to drugs. So you won't act like everyone ells does / Madelene


  varga vinter

  Det snöar.
  Och jag älskar det.
  Jag är nog en sk extremare. Jag trivs bäst när det antingen är stekande sol, eller kallaste vintern.

  Nu får jag äntligen användning för mitt älskade vinterhull! Så tänk på mig när ni står utomhus och huttrar, era små spinkisar!

  A juste, att bero på det! Jag har lärt mig magdans! Eller ja. . rulla på magen eller va man ska kalla det? Suck on that!

  Just nu sitter jag och väntar på att min mat ska lagas av sig själv. Men det verkar inte gå nå bra så jag tror att jag lämnar er och fixar lite krubb!  Stek, dagen till ära! /Madelene

  sköldpaddan zorro

  När jag var liten hade jag en 7cm lång sköldpadda (med "svansen") som hette Zorro. Namnet var bara tillfälligt, men det höll ändå i sig tills sköldpaddan försvann. (Vart försvann den egentligen? Dog den eller va fan hände?) Iallafall så saknar jag honom och hans stinkande räk bollar till krubb. Hans meningslösa kring krypanden i terrariet fick mig att känna mig lite vicktig tror ja.

  Jag brukade faktiskt ta ut honom och LEKA - han gick på min mage typ? På något sätt så fann jag detta roligt och gillade mitt husdjur. Det kan ha varit för att mamma och pappa skulle lämnat mig till katterna på skansen om jag inte visade tacksamhet efter mitt eviga tjatande efter Zorro. Eller så var jag bara en märklig, och lätt road, lort helt enkelt.

  Hur som hälst så undrar jag vart han bajsade? Gör sköldpaddor det? Å mamma, vem städade i så fall buren!?

  Ett rostigt semantik-minne / Madelene

  Ragga/Dancehall - SUGEN


  hm?

  -Jag vill äta lunch, supa mig full och sedan försöka simma till Japan.

  -Varför ska du äta lunch!?

  -Hoppas på att hinna få kramp och drunkna innan hajarna käkar mig

  en passion för händer

  Jag pratade förrut om min förkärlek till händer och framför allt handleder. Jag kan inte sätta fingret på vad det är med just detta som får mig så svag i knäna, men jag har alltid intresserat mig för dessa kroppsdelar. Ryktet om min passion har spridit sig, genom min mamma, till en kvinna som händelsevis nyligen gift sig. Hon gjorde en hänna tatuering precis innan bröloppet och skickade lite bilder på den - eftersom att den satt just på hennes händer.
  Stort tack till den fina gesten och de vackra bilderna!

   

  Jag vill också gifta mig / Madelene


  ny taktik för mig och mina kännslor  Jag har lärt mig något nytt. Jag har lärt mig att vara arg - Nej jag har inte bara kommit in i någon slags trotsålder utan jag har lärt mig att det är okej att yttra sina kännslor, även dem inom kategorin ilska. Det har jag inte gjort förrut, inte öppet där jag syns, i så fall innanför den stängda dörren till mitt rum.
  Jag älskar det. Det betyder att jag släppt spärren jag levt med i alla år. Skammen.
  Vi formas efter det vi går igenom. Självklart, vad annars? Men det gäller antingen att se till att gå igenom saker som formar oss posetivt(?). Eller att vända det negativa till något bra helt enkelt.
  Det är synd att vi inte kan styra över sådana saker som ändå har så stor innebörd för oss.
  Därför tror jag att det är viktigt att vi inte dömer. Att man alltid ser till att skapa sin egen, rättvisa uppfattning innan vi drämmer klubban i bordet och dömer till livstida straff.

  Det stämmer inte att jag lärt mig att vara arg. Rättare sagt har jag lärt mig att ta hand om det där svarta, ruffisga lilla monstret som bor inom mig. Det har, under alla år, fått för liten plats och helt enkelt fel behandlats. Jag har tämjt mitt odjur, men inser nu att det var fel. Jag tror att den eller det, vad det nu är, måste få sitt utrymme! Från och med nu spelar vi i samma lag, jag och mitt odjur. På samma villkor, vart än det tar oss!

   

  Express yourself / Madelene


  snart är det lördag igen

  Tjickeluran!
  Jag fick just ett klagomål på bloggens söliga uppdaternade, så det är väl dags att rycka upp sig? Men å andra sidan skriver jag, som jag sagt förrut, för att texten ska skrivas. Inte för att den ska läsas.


  0 st är inloggade på min facebook chat. Inte okej. Hade varit acceptabelt om det vore endasts svenskar på min kontakt lista. Men någonstans över världen borde det väl vara FB-tajm? datanörden är övergiven i internets otäcka värld . . buhu. .

  Nej nu är det dags att vackna upp till verkligheten och fokusera på lektionen. Den skulle tydligen vara viktig i dag. (för en gångs skulle eller?)
  Hm upp till bevis!!


  Varmt-bad-med-skum-och-goda-lukter-sugen-mitt-i-måndags-rusket /Madelene


  ghm

  jag får lust att föra ner mina kära fingrar i halsen för att sedan fontanera ut min middag över att jag haft så tråkigt att jag klottrat ner hela mitt ben :(
  Thai buffé. Någon som är sugen?


  hot and spicy

  Tömd efter en full dag.

  Dans hela dagen på UKK inför 1500 åskådare (?) Jag trivs helt klart bättre på den upplysta scenen än i de nersuttna publikstolarna. Kicken man får där ute i rampljuset är mitt elexir!  Den har samma verkan på mig som cocacola hade min lilla syster när hon var en liten skit som yrde runt likt en tornade bara av lukten på denna bubbliga dryck. .
  Stort tack till härlig släkt och familj som stöder en slingrande street pajas! Ja, jag minns inte ens om jag gjorde rörelserna på rätt vis, men vad gör en fis i  rymden
  om ett gott skratt förlänger hela livet?


  http://photofunia.com/

   

  sex av fem toasters / Madelene

   


  Magi

  Mysigt med lucia! Även om det är en tjuvstartad!
  Knivsta hade en av sina alla marknader i kväll, så det vart ett besök på den med luciatåg i kyrkan och dålig frågesport på biblioteket. Jag undrar var alla brändamandlar och lotterier tagit vägen? Eller är de bara med på julmarknaden kanske?
  Ja ja, den missen vägdes iallafall upp av alla fina fyrverkerierna i slutet :) (älskar smakprovet av nyår)

  Nu är det dags för en tidig natt i väntan på en krävande morgon dag. Jag ska dans uppträda och det kommer bli grymt! Jag hörde just vår låt på teven och hoppade högt! Jag är redan sjukligt taggad!
  Koreografin sitter i ryggmärjen, sminkningen är inövad in i minsta detalj och outfiten är manglad och klar. Ingenting KAN gå fel. Jag har ju min favorit support i publiken!
  Top notsh


  Hm, ett tråkigt "mellan inlägg". (Alla vet väl att godis nummer två inte alls är lika god som den första och sista? Men det är nödvändigt att äta upp den för att få det bevisat)
  barabababaah I'm lovin it / Madelene  någon som behöver klippa sig?

  Gäsp!
  Har hunnit vara riktigt duktig i dag och faktiskt klippt min fars hår. det blev en början på mitt nya wonna-be-frisör-projekt. Känns än så länge kul och nyttigt, men vi får se hur det utvecklar sig.
  Med ett strässigt tempo hann jag också styla lillasyster + kompis som skulle på disco. Äntligen lyckades jag leva upp till den där sygg-duktig-och-hjälpsam-systern! (Även på den fronten återstår det att se hur, och om, det utvecklar sig över huvud taget. . tyvärr.)

   

  Kvällen förflög hemma hos Elin tillsammans med henne och Linda.

  Ibland drabbas Knivsta av koma, uppsala av för-långt-bort-syndromet, och brudarna av blondin hjärna. . .


  Better luck next time  Torr i knoppen/ Madelene


  baka pepparkakor
  idol calle + erik, till knivsta 22/12. Skol IP

  Fuck you on internet!
  Skriver ifrån soffan, smuttar på mitt lusse te och funderar över livet. Jag har massa , och att berätta. Men det får vänta.


  Nu ska jag försöka få plats för idol besöket den 22/12 i mitt hej-jag-tror-att-jag-är-en-viktig-människa-schema. .
  C U!
  vakna med mitt huvud på ditt bröst
  Jag längtar tills jag är 24 år och slutat ta såna här fula bilder på mig själv. Då ska jag be någon annan ta dem åt mig istället. Det är ganska tröttsamt att alla foton är tagna på exakt samma avstånd, en armlängd ifrån kameran . . .

  När jag är så gammal ska jag bjuda hem väninnor till min lägenhet. Då ska vi diskutera viktiga saker och dricka rödvin. Sen ska vi prata om gamla minnen och fråga ut varandra om killar. Vi ska skratta tillsammans långt in på natten. Sen ska de gå hem, för min sambo slutar jobba och kommer snart hem. Då ska dem lämna oss ifred.
  Sen ska jag tala om för honom hur mycket mina väninnor tjatade på om kommande små barn som dom gick och väntade på. Sen ska jag stoppa in en kudde innanför mitt nattlinne och fråga vad han tycker.  Då ska han skaka på sitt huvud och le.


  Vakna med mitt huvud på ditt bröst / Madelene


  namnsdags barn

  Bam bam bammm!
  Grattis till mig idag som råkar ha NAMNSDAG! Grattis till Anna, Anna och alla andra 303 759 st Anna i Sverige också! Grattis också till de 6 män här i vårt avlånga land, som också blivit döpta till Anna. M tro det eller ej ;) mahaha!

  Hm. . funderar på att fira med lite godis från kiosken? (tänk att vi firar allas namnsdagar med ett besök där) haah  Jag heter Anna /Madelene

  ett evigt pusslande, men ljuset närmar sig nu  Vi lever i en minst sagt omtummlande värld. Och det tär. Jag har länge blivit styckad, som jag kallar det. Sönder riven i slammsor. Det måste bearbetas. Nu vänder det. Det är nu jag börjar lappa ihop den vackraste Madelene och skapa henne så bra som möjligt. Målet är ,den ouppnåeliga, lyckan.


  _________________________________________________________________  Igår han jag med mycket. Jag hann . .

  Se tre snattande tonåringar tryckas upp mot väggen av ilskna vakter mitt framför alla förvånade Åhlens besökare.

  Inhandla julklappar till två av alla namn som står på min långa lista .

  (Få mina frågor besvarade. Samt mina svar förklarade).

  Pussla ihop ännu en liten del av mig själv.

  Hm undrar vad jag ska hinna åstakomma idag. Jag hoppas på att, någon gång under eftermiddagen, ta mitt förnut till fånga och plugga. Sen SKA jag träna också.
  Men var det inte idag vi skulle jul baka hemma hos mormor? . . .
  take my strong advice and always think twice /

  någonting känns fel, jag är missnöjd nu igen  Först åt jag glass, men ställde ifrån skålen efter första skeden. Den smakade inte bra idag.

  Sen tända jag de där ljusen på bordet, som jag alltid gör när det blir mörkt, men det var fult idag.

  Efter det tog jag en kopp kaffe, ja jag gillar faktiskt det, men jag väntade för länge så det blev kallt.

  Senare glömde jag bort att jag gjort illa foten och gick ut på promenad, men jag stannade efter en stund för att jag fick ont igen.


  Jag inser nu att det uppstår komplikationer i kretsar där ålderskillnaden är stor. Jag gillar äldre "män" och trivs i deras famnar. Men har senare förstått att de inte delar mitt tankspridda, oroliga och osäkra tonårs sinne. De gjör inte saker på mitt sätt, även om jag är mogen för min ålder(ja de säger så iallafall).
  Jag vart stämplad med en stämpel som var svår att skölja bort. Den fick jag lära mig att leva med. Kanske hade den blivit förstådd inom min egen åldersgrupp, där de är liksinnade. . .Jag funderar fortfarande. . .

   


  Våga ta risken med chansen /Madelene  my perfect little punching bag

  Jag har inte skrivit här på ett tag, iallafall inte lika flitigt som alltid annars. Jag styckades i torsdags och har behövt tid för att lappa ihop mig själv igen.

  Min ihoplanning är kass. Men den håller ihop.

  (Jag hann aldrig skrika ut högt hur vacker du var för mig. Du var min perfekt lilla boxningsäck och jag behöver en sådan. Jag behöver dig.

  Såg du inte att allt var en tävling? Den som van var den som slog hårdast. . .)


  Det är fascinerande hur man kan vara så törstig. Vi springer runt som vampyrer allihopa, always in need of some blood. Jag undrar om vi någon gång kommer att mättas? Får man inte det man söker, får man inte äta, så äts man istället. Stoppar man inte in något mellan sina läppar, så tuggas man sönder inifrån istället.
  Är det som den där "tvål-effekten"? Håller man för hårt så glider den ur händerna och försvinner. Typ som om man stod för nära brasan i sin fleece tröja. Plöttsligt skulle det säga swoosh så skulle den vara borta. Där skulle vi stå i våra underkläder och se ut som en sån där o gubbe. Haha snopet va?
  Moralkakan är väl att vi ska ta vara på det vi har, den stunden vi har det. Eller den stunden som vi får lov att låna det vi har.

  Hm . . frågan är vart vi lånar det ifrån?


   

  Don't live to die /Madelene


  bortblåst


  Bring it to me

  BIO DAGS! Luftslottet som som sprängdes.
  Å jag har redan bestämt mig vad som ska få ligga i min godispåse. Jag ska bara ha geléhallon och sån där choklad med nötter i.
  Vuxenpoäng eller bara dumt? . .  ses i biomörkret /Madelene

  padda-syndromet

  Idag var jag en sjukling IGEN. Det började igår kväll när mina ögon helt plötsligt förvandlats till röda giganter med knölig yta. (Ja lite som en vårtig padda som intagit tomtens kulör . .  snusk alltså!) Trots mitt panikartande medicinerande sov jag som en stock förbi väckningstiden, förbi tågets avgång och förbi skolstarten. Så nu är jag hemma och kryar på mig.

  Glad för att jag slapp kastanjerna i strupen iallafall :)  Snurvel och glurr /Madelene


  E.M.D i jul  Kanske blir det E.M.D som sjunger för oss i jul istället för Peter Jöback och Carola?

  Det här verkar inte vara den riktigt jul låten, eftersom att de sjunger om november istället för december. Men det finns en sådan också. (Dessutom är detta någon mes variason som knappt hinner börja innan den är slut . . .Pff . .) Det är nog så långt ifrån min musik smak man kan komma, men det hör väl julen till antar jag?
  Men ändå är den rätt mysigt!

  Löjligt såld på julen /Madelene

  ny frisyr?

  Sitter i skolan och inspireras av alla otroligt snygga fyriselever . .(?)
  Bir sugen på ny frisyr. Bara för att jag har extensions så ska jag väl kunna klippa till nått fint ändå? :)
  (Jag har ju redan börjat slipa till lite men fan jag vill ha nått mer tror jag . . .)

  Upp med hårklippning på julklapps listan!

  Rädda mitt fluff! /Madelene

  årens julklappar

  Обичам Коледа (bulgariska)

  I love Natal (Indonesiska)

  Tôi yêu Giáng sinh (Vietnamesiska)

  Jag älskar julen (Svenska)  M och just därför tog jag in en liten bit av den till mitt rum i dag. Känner mig skit duktig! Jag till och med SPIKADE in SKRUVAR i väggen haha!

  Ja ja, fick ett uppdrag att skriva min önskelista här på bloggen så det kommer upp en sådan så fort jag kommit på vad den ska innehålla. Årets julklapp ska tydligen vara en spikmatta, men det tror jag att jag avstår . . .
  Jag säger som russin gummorna - det var bättre förr! När jag föddes, 1993, var årets juklapp en doft. Och år 2003 var det mössan - (hm min plånbok säger att den vill tillbaka hit)

  Årets julklapp 1988 Bakmaskinen


  Årets julklapp 1989 Videokameran


  Årets julklapp 1990 Woken


  Årets julklapp 1991 CD-spelaren


  Årets julklapp 1992 TV-spelet


  Årets julklapp 1994 Mobiltelefonen


  Årets julklapp 1995 CD-skivan


  Årets julklapp 1996 Internetpaketet


  Årets julklapp 1997 Det elektroniska husdjuret


  Årets julklapp 1998 Dataspelet


  Årets julklapp 1999 Boken


  Årets julklapp 2000 DVD-spelaren


  Årets julklapp 2001 Verktyget


  Årets julklapp 2002 Kokboken


  Årets julklapp 2004 Platt TV


  Årets julklapp 2005 Ett Pokerset


  Årets julklapp 2006 Ljudboken


  Årets julklapp 2007 GPS mottagaren


  Årets julklapp 2008 En upplevelse

   

  undrar hur många procent av julklapparna jag köper till mig själv i år. . . /Madelene


  RSS 2.0