• gangstah
 • lillasyster
 • hjälp
 • dansen
 • husmorstips, hiss eller diss?


  (Frys in och tina sedan upp dina mössar mm. så ska ludd problemet varalöst!)

  Kan jag ha hittat räddningen för min garderobs allra sötaste kofta? Den stackarn som har fått ligga i en ful systemet påse under alla andra för att den luddar och tussar av sig så mycket. Det vore guld om detta husmorsknep vore så genialt som det låter. Någon som vet? Jag ska fan testa!
  Mitt offer:

  Från min värld /Madelene

  handleds fetishism

  Jag letar efter bilder på grova händer och på fina handleder, vilket är bland det vackraste på våra kroppar. Till min förtvivlan har jag svårt att hitta något bra över huvud taget. Satt och bläddrade i gamla mode tidningar i går kväll, och i dag på internet men det är verkligen svårt. Är jag den enda med denna hand-fetish?

  i en annan värld /Madelene
  det finns ingen röd tråd och det speglar m. .

   

  Det finns ingen röd tråd och det speglar mitt förvirrade tonårssinne perfekt, så det gör ingenting.


  parantes

  Jag håller på att samla stoff till en ny design. Jag är så otroligt trött på den som jag har nu, den känns inte alls rätt längre. Jag har länge funderat över bloggens röda tråd men helt enkelt inte hittat någon. Det finns ingen och jag tror att jag gillar det. Det speglar mitt osäkra tonårs sinne.
  Just nu känner jag att jag vill skriva långa konstiga texter som ingen förstår. Tills alla slutar läsa min blogg och jag kan skriva precis vad jag vill! Då kunde jag skriva vidriga saker om precis allting. Hm det låter som om dagbok vore något? Men då är frågan om man vill ha den i en vacker bok med tunnt papper och snirkliga bokstäver. Eller i en mapp på datorns skrivbord där det går fort att skriva och är lätt att ändra.
  Jag tror jag borde tänka mer på vad jag vill skriva än vad ni vill läsa. Jag gör väl som jag vill. Eller?

  Funky kidz

  Puh!
  Kom precis hem från funky-kidz avslutningen. Har jobbat (tittat på dans och dansat själv) sedan 9 i morse. Väldigt roligt och väldigt gullit. Blivande proffs dansare hela högen tror jag minsann. Fan de går i mina fotspår med lek-dans och grejer hihi! (älskar små barn som tar för sig av livet, precis som här).Fick en fin blommbukett och så blir det lönutdelnig i morgon. Sweet!

  Nu blir det. .

  *matlagning (lax blandning + stekt ägg + keso + avokado + sötsur sås + jos)

  *uppsats skrivning

  *jul pyntning

  *dushning

  *konsert lyssning (beskådning?)  Första advent, men var är julen? Drar på advent konsert så får vi se om jag hittar den där/Madelene

  nu i tveksamhetens tid här är frågornas land

  Jag har inte listat ut om det är bra eller dåligt ännu, men varje gång jag sitter ensam uppe om nätterna såhär börjar jag fundera. Det är liksom först då som tankarna hinner ikapp mig. Jag blir så osäker.Jag har nog drabbats av någon slags "kronisk-beslutsångest". Tvekar, ångrar mig och gör om hela tiden. Just nu sitter jag och biter mig i läppen och tänker på om jag har valt fel!? Fan varje litet val blossar upp som om det vore livsavgörande! Vad hände med "tuta-och-köra" filosofin? (Ja, visst är det här ett kännt släktdrag inom familjen Gidén också, men vafan jag skulle ju vara den som slapp undan sa dom :S)

  Jag har svårt att sova ensam /Madelene


  släkten knarkar


  Sådärja. Nu är släktträffen gjord och jag sitter hemma igen och undrar vad som händer här nest. Tyvärr, nu när Madde är taggad och redan smakat på dragets söttma, har mitt folk åkt bort och lämpat mig här i snusk-Knivsta.
  Jag vill också vara i Norge, på musikal, bio och hej vad det är.
  Nånting kul över till mig ikväll? Fast. . jag ska ju upp och dansa med 4 åringarna tidigt i morgon bitti. . (säger det för att lugna min desperation och övertala mig att om jag stannar hemma så är det precis vad jag vill)

  Varför hamnar vi alltid vid knark-diskussionen på släkt middagarna? /Madelene
  Kippandes efter andan

  Godmorgon! Ja, jag har faktist stigit upp först nu. Rekord haha. Dock fuskade jag, och underhöll den sista timmen med ritblock ock kritor i handen. Kan bara inte sova sådär länge som alla andra kan. . .

  Någon som sovit godare än jag? Jodu, jag drömde mardröm så det hoppas jag verkligen.
  jag drömde att syret i luften tog slut och alla jordens människor långsamt kvävdes till döds. Sedan, som döing, fick man uppleva samma sak som man gjorde de sista minuterna i livet i all evighet. Det gällde alltså att göra något som man tyckte om precis innan man dog. Men hur lätt är det om man inte får någon luft!?

  Vad drömde ni?

  Ännu en mörk dröm i mitt ljusa rum/ Madelene

  History of Love av Nicole Krauss  Jul kännsor

  Hej alla julegrisar! (hm väldigt opassande eller hur?) Jag sitter i mitt än så länge väldigt o-juliga rum. Var påväg att ta fram och hänga upp allt från våra tusentals tomtar till glitter i bokstavligen alla färger redan för en  vecka sedan. Men mamma med sitt långa pekfinger förbjöd mej så nu får jag lida i väntan på att det ska bli söndag och FÖRSTA ADVENT
  Sitter och kikar in årets designer granar och tänker pff kom igen nu!  (barnens favorit?)


  (min favorit! det är ju för fan klackskor i trädet. Killen är genial :o)

  Kika in de andra 7 granarna här
  http://www.e24.se/lifestyle/trend-och-stil/artikel_1710191.e24?service=slideshow&imgID=0


  Jag tror fortfarande på tomten /Madelene

  creapteam1  Ja vad gör man inte när det kliar i brallan och barnet inom sig börjar krypa fram? Jo man springer ut på gården och framstår som en dåre. Såklart!?

  Madde: Men va göru!?
  Milla: jag ska skvätta vatten (från snusk vattenpölen) framåt
  Madde: Men jag står ju här!
  Milla: Ja just därför
  . . .


  Kör racet utan säkerhetsbältet / Madelenes

  Milla ♥ Madde

  Haha Milla kom på nått smart (?) . . .
  " hööö killarna utnyttjar dej för att du har en sån fantastisk lillsyster! :o"
  Nu blir det rå fisk och häng med lill-syrran.
  Över och ut

  den är en fågeldagen . . .

  ha /mmadde

  filmtajm och mys i soffan

  Hej igen du som läser! Jag sitter som gjuten i soffan även denna torsdags kväll MEN den här gången inte framför mammas pojkar utan den senaste Harry Poter filmen. Faktiskt riktigt bra. (Men har de alltid haft såhär cepiga dialekter?) Ännu bättre blir det ju om man sälskapas av lill-familjen samt en sprakande fruktsallad med nötter och glarre till. Kännde just ett sting av nån snusk-sjuka, men den försvann i takt med alla vitaminerna - latch!

  tusen juleljus, hög volym, tröttamuskler och ett leende på blygdläpparna/ Maddhä

  mjao

  Killens blogg är jäkligt kass http://rickelitosreality.blogg.se/index.htm
  (och det här lurade han i mig för å locka till sig läsare)

  matte lärare är ingen panikslagen sort

  Jaråå! Helt oväntat (eller föresten . . hm kanske inte) på matte lektionen började brand larmet ringa.
  Snusk-sven: Det må vara den lille röde i hörnet som alstrar detta oljud, så jag föreslår att vi förflyttar oss utomhus.
  Oke-e-e-ej Svenn-e!
  Stod där i LINNE, fylld med pytte små prickar över hela kroppen, och såg den ena brandbilen efter den andra rulla in på skolgården. men vet ni vad? Det brann inte. .

  Snusk-sven igen: Ja mina ungdomar, låt säga att vi åtminstone är en upplevelse rikare efter detta.
  (Svenn-e, chake it of för fään) - said with love, god bless you L O V E love
  (Okej, det där var väldelöst för alla er som missat "This is it" filmen heeähu)

  härdad från den tuffa Gränby tiden /Madelene  på spaning med pessimisten

  * busstrassel är inge bra

  * väderleken "slick-frilla" är  på besök alldeles för ofta

  * min morots allergi träder fram i obehagligt röd sprängda ögon som tycks vara för stora för sina hålor . . hm verkligen inte bra!

  Jag fick en otrolig lust att åka till pappas lägenhet nere i Fillipinerna. Helt jävla random så som jag gillar det bäst. Någon rik "riddare i nöden" som vill följa med och sponsra kalaset? :D

  (((Företsen! Jag var på en klockren föreläsning med Mattias Klum idag. Hur inspirerande som hälst.. Härligt med ett litet lyft i min gråa onsdags eftermiddag. Tack för det!)))

  JAG vill vara årets pepparkaka /Madelene

  amy wonnabe med liggsår . . .

  Hej igen och godmiddag (BS). . 
  Japp, det är bevisat att man fastnar i soffan och jag kan inget annat än att hålla med. Jag har legat här så länge att jag börjar få liggsår. Kanske dags att vända på steken och nöta lite på andra sidan med?

  Jag ( och min frilla, som just nu toppar Amy Winehouses crazy-fuck-friss, som skrämmer bort skatorna på balkongen) har faktiskt varit riktigt duktig och betat av en bra bit på no uppgiften och franska prov pluggandet. Känns fint och jag tänker belöna mig själv med att . . hm. . inte göra ett skit!  skulle kunna gyma, skulle kunna städa, skulle kunna ringa en livlina och ta tag i min depp dag, skulle kunna äta men fan jag ids inte /Madelene


  Viste ni föresten att om man låter kaffe med mjölk stå några dagar så skär sig mjöken från kaffet och lägger sig liksom åvanpå. Det blir ett ganska fint mönster faktiskt. .  Over and away!

  Finns det något orakel där ute till mig?

  Om tankarna är förvridna och alldeles för långt bort för att nå. Är det då rätt att skjuta dem ännu längre bort? Tills de trillar över kanten och aldrig mer återvänder?
  För om det trassliga nystan inte är möjligt att reda ut är det kanske inte ens värt ett försök?
  Men om det inte är värt ett försök, betyder det att ett försök inte är gjort. Och hur vet vi då att det vore förgäves?
  Heter det att ge upp?
  Men bara att jag skriver det här, betyder att jag tänk tankarna och till och med låtit dem glida ut över tangentbordet och färga datorns vita duk. Då är energin redan spilld och vem vet vad den säger i sin ensamhet? Borde jag fortsätta eller törsta ut helt och hållet?

  Hmm finns det inget orakel man kan gå till och be om råd? Eller kanske maila till? ;) Någon som kan adressen?

   

   

  Tanken vore så vacker utan spackel/Madelene


  Det är inte lätt att ha alla h. .

  Sådärja nu har jag slösat bort timmar i pluggis världen igen!
  Nejdå jag är faktiskt nöjd med min dag. Fantastiskt modeshow som bjöd på både dans,stripp och såklart mode. En eloge till er som fixade men också till modellerna. Modigt av er. Men ni var s k i i t  snygga!

  Efter min korta skoldag (räknas ens 2 mode visningar + 2 halva lektioner?) så rövade mamma bort mig för att schoppa. Hm inte mig emot :D Dock var det inte för att hon älskar att springa runt med mig i klädaffärer, utan för att vi inte ids tvätta kläderna hemma hiiiiiiihi!

  (mamma) Jag kommer och hämtar dig då. Kan du gå ut till statoil?
  (jag) Vah vad ska jag till andra sidan stan å göra?
  (mamma) Hm . . va?
  (jag) haha jag går inte i den skolan längre mamma. Jag har ju börjat på gymnasiet! :P


  Det är inte lätt att ha alla häster hemma om man är allergisk /Madelene

  saftig sovmorgon och modevisning som väntar

  Godmorgon internet! Nu skriver jag ifrån sängen igen. Jag har en saftig sovmorgon idag (som tur är med tanke på den kassa sömnen jag fick i natt). Men fan jag är för tidig i dag igen . . Ja ja jag sitter iallafall och lockar håret och myser med mitt varma kaffe. Skönt!
  Sedan är det dags för skola med modevisning faktiskt. Det blir en underbar start på veckan.

  Gillar den fula skärpan man får om man inte ids sträcka sig efter kameran utan använder camen istället. .


  Lock on /Madelene

  hiho och så en med italienska rötter:


  hiho och så en med italienska rötter:

  NORSK kärleksförklaring


  Sena timmar följs av en lång msn konversation med en kille på andra sidan av Sveriges bergiga gräns - från Norge.
  Jag fick veta vad missionären hade för olika slang namn i Norge
  Jag fick veta exakt vad en ungdom i norge gör med sin flickvän på deras 1 års dag (?)
  Jag fick veta exakt hur en webcam kan gå sönder.
  Jag fick veta exakt hur man säger att "du är underbart fint och jag tror att jag älskar dej" om man är en (halvt okänd men väldigt söt) norsk kille som gråter i andra änden av msn fönstret. . .

  En kärleksförklaring på norska mitt i natten är den bästa godnattsagan någonsin!  söndag och säker

  Så, då var det söndag kväll igen och siktet mot skolan börjar träda fram mellan den tjocka helg-dimman som klarnar mer och mer. Jag sitter hemma och bara mysar med familjen ikväll. Min bror från Danmark + flickvän är på besök hos oss i Sverige, vilket höjer mysfaktorn otroligt!
  Jag är nöjd med min lugna helg och jag känner mig faktiskt just lugnare än vad jag gjort på länge, riktigt länge. Jag vet varför jag är arg och jag vet ännu tydligare vad jag kan göra åt det. Varför är en sån där hämlighet som stannar inom familjen. Om ens så långt ute. Jag skulle inte ens kunna formulera orden till denna orsak i min mun tror jag. Vet inte hur jag skulle förmå att berätta. .Så tyvärr era nyfikna korvar, denna hämlighet kommer ni inte åt ;)

   

  hiho varken fräknar eller fula fläckar fick vara med på bildan, pilluta dem!  är det halv fullt eller halv tomt? /Madelene

   

   

   

   

   

   


  Paranormal activity

  Sitter och läser om filmen jag såg igår tillsammans med tjejerna. Blev lite fascinerad av den så jag "forskar" runt på min fria tid hihi. Tråkigt att jag inte kännde mig sådär härligt rädd att man kollar en extra gång bakom dörren eller undviker speglar och sover med täcket instoppad längs hela kroppen som man gjorde förr. . Saknar kicken att bli riktigt rädd :/
  (Haha nu verkar jag bra tuff va? ;) m det är ju mitt på ljusa dagen så nu kan jag ju ljuga ihop vad som hälst)


  Paranormal activity, Describe the movie in one word:  Hmm man undar om det finns någon fin drama med samma namn kanske? Skumt. .
  Hur som hälst den bästa "skräckdokumentären" jag har sätt. Den var ju för fan verklighets baserad!

  Kissies dolda budskap?  http://finest.se/falsksanning
  haha nu halkade jag in på hennes blogg igen, också denna gång av en ren slump. Men fan jag läste den från topp till tå och garvade lika mycket som förra gången. (Haha jag älskar det här . . Hmm eller är det bara kul för att jag är trött?)
  Summan av kardemumman är väl att invandrare är sköna <3


  Jag ska flytta utomlands och bli skön /Maddelito

  överraskning

  Dagshoroskop - lordag 21 november: Månen befinner sig i Stenbocken och innebär en lust att göra något konkret åt dina målsättningar. En och annan överraskning hinns också med.

   

  Hm jag chansar på att överraskningen kommer runt 5 tiden i eftermiddag . . .

   

   

  Kärlek


  korv bebis


  koman har slagit till igen

  Nu är kvällen här och planerna blev helt omvända mot de jag tidigare hoppats på. Jag hann precis rycka upp mig, locka håret, och tagga till några sköna låtar tillsammans med några av tjejerna MEN insåg sedan att koman har slagit till i Knivsta igen!
  Jag blev faktiskt inte besviken. Nej, jag och mina aggressioner kryper istället ner i min mysiga säng och lysstnar på när James Blunt sjunger om vackra kvinnor och lättare tider.
  (Har föresten börjat spåna i var min ilska kommer ifrån men behöver gräva djupt ner och det är alldeles för kännsligt för mig att klara av. Kommer inte långt i mitt funderande innan kännslorna väller över och avbryter mig).

  Nu ska jag knyta mina händer, bita mig i tungan och sparka lite med benen. Tror ni det arga hoppar ur mig då? :D

  Swooch /Madelene


  sprakande aggressioner

  Hujeda mej vilken vecka! Ledar ordet har varit aggression och jag känner mig fortfarande helt rasande. Inte hela tiden men alldels FÖR ofta känner jag hur det bubblar inom mig och det rentav sprakar omkring mig! Efter en sådan energikrävande vecka, som suger musten ur en totalt, brukar en död luggen-framför-ögonen-och-rakhyveln-mot-handleden vecka komma. Känns tungt.

  Men efter en arg vecka tänker jag spraka loss i helgen och bli av med vad det nu är som får mig så frustrerad. Hatar den labila och opålitliga Madde så nu är det dags för henne att säga sitt och sen FÖRSVINNA!

  Dags för helgen att leda mig in i dimman /Mad-de

  klarna upp någon gång din grumliga gröt!  Hm nu bubblar tankarna i huvudet igen och jag vet varken ut eller in. Taktiken just nu är som vanligt att låta tiden visa vägen. Jag kör mitt race för det brukar funka bäst. MEN tror ni att man kan köra nån snabb sesong av "Ensam Madde söker" för att få den grumliga gröten att klarna lite?

  Btw, jag ska få en hemma-virkad mössa med mitt eget namn på av Roderick. Skriver det här så att han inte glömmer! (pilluta er!)


  Kärlek

  All shook up i Globen

  Igår blev jag plötsligt erbjuden en julkonsert i Globen och självklart följde jag med Zandra +familj dit.
  Publiken somnade, Jill Johnson var höggravid och bara hälften satt kvar när sista numret avslutades MEN jag fick en riktig jul-feeling och är nöjd med min onsdag kväll. Smart att lägga den mitt i tråk-veckan MEN lite trassligt var det eftersom att polisen stängt av större delen av Stockholm så att någon viktig ryss skulle komma förbi och fram. Pff det var kaos! hahah
  Kvällens höjdpunkter var nog Mark Levengoods skämt om att publiken var den bästa (tsss. . ),
  Brolles svenska låt eller BOW som fick publiken att vakna efter 2 timmar :D  tack Zandra  Kärlek

  BB - Brunett Brain

  Hej och grattis till födseln!
  Jag har nämligen precis öppnat upp ett nytt kapitel i mitt liv som jag kallar för BB. Det står för Brunett Brain och ska vara ett smart kapitel (belive it or not). Jag har härmed gått in i en pakt tillsammans med min kära vän och klasskompis Natha som säger att vi ska PLUGGA. Genialt eller hur!? :D

  Ut med det gamla och in med det nya. För fan det börjar bli seriöst nu!

   

  Kärlek


  skrik, panik och BAJSUNGAR i poolen

  Hej igen alla bloggläsare!
  Jag (+lillayster+kompis) pallrade oss ner till simhallen för en lugn simtur. Brukar tycka om att sträcka ut kroppen i det varma vattnet i lugn och ro MEN när vi slår upp dörrarna till den blå basängen möts vi av skrikande ungar, oroliga mammor och irriterade pappor, ja det var MINST 60 stycken där inne! (jag räknade faktiskt!)
  Små ungar i simskola,
  större ungar på simträning,
  självmords benägna tonåringar som snorklar under feta tanter,
  skäggiga gubbar som långsamt puttrar fram och blockerar hela vägen,
  fläskiga mammor på motionsbanan som vinkar till sina fula ungar på andra sidan avspärrningen,
  skrikande småbarn som försöker förmedla till sin spralliga förälder att de avskyr att bli dränkta under vattnet,
  nöjda tjockis-barn som sitter på kanten som strandade valar och ler efter att förmodligen ha kissat i basängen,
  panikslagna simvakter som försöker hålla allas huvuden över ytan,
  dumma ungdomar som gör bomben över hela kalaset och startar varsin liten flodvåg,
  och mitt ibland alla simmar jag med min fina sminkning och avancerade håruppsättning. (Herre min skapare har Knivsta borna ingen respekt för en fåfäng motionär?! )

  Bättre lycka nästa gång eller vad säger man?


  Kärlek

  Svensk skola i Nairobi


  Här är räddningen för mej och min bli-kvar-i-skiten skräck:


  Så, det finns alltså en svenska skola i Nairobi,Kenya, (http://www.svskol.com/) där svenska elever får läsa sitt andra gymnasie år istället för i trista Sverige. Antingen blir man placerad i en familj och bor tillsammans med dem eller så får man bo ensam i en lägenhet. Stipendium delas ut som täcker resor hem under loven (om man vill, annars kan man självklart lägga dom på annat så som surfing, sol och bad vid kusten en vecka). Utöver det får eleverna sitt studie bidrag som täcker alla andra kostnader eftersom att det är i princip gratis att bo där.
  Come on! Vad är haken!? :o

  kärlek

  film tips

  För det första tycker jag att filmen var fantastisk. Starkt att kunna bygga upp en sådan underhållande film på material som egentligen inte skulle användas. Allting var ju bara en övning inför den riktiga konserten.
  Visst fasciners jag av Michael men ärligt talat var det än mer ögonbryns-lyftande hur filmteamet lyckades pussla ihop denna succé. En eloge till er och tack för 2 värda timmar i biosalongen!
  Michael Jacksons This is it är en film du bör se. Dels för att kunna bocka av det på listan och dels för att få en rättvis bild av honom och hans sista dagar i livet. Vem kunde tro att den sprudlande gubben man ser i filmen, skulle pladaska bara några dagar senare? Tänk så otroligt fort det kan svänga om. Hm .. nått att tänka på!


  Nu kryper jag ner i sängen och sover! Godnatt alla bloggmalar!

  Kärlek

  pimpa din gatubild

  Hej igen bloggen! Jag tog vara på min uttråkade sida och pimpade en gatubild! Ha ha vadå falla för reklamen? De va hur som helst ett jäkligt bra tidsfördriv!
  Så nu är det bara att rösta på mitt geniala mästerverk på http://www.mtv.se/gatubild//div>


  Kärlek

  Michael Jackson - This is it

  Äntligen är det min tur!

  plugga på distans?

  "Jag läser gymnasiet helt på distans. Bor i stockholm men läser på korrespondensgymnasiet i Torsås. Torsås ligger i Kalmar, jag har läst hos dom i ett år men aldrig behövt åka dit. Alla prov görs via webcam och mikrofon med en lärare och man väljer själv när man vill göra dom. Man får hem alla läroböcker och läser kurserna via en välplanerad hemsida där all info och "uppdrag" finns. Med varje ämne får man även en bok som specifikt förklarar hur man ska dela upp pluggandet, vilka sidor som ska läsas och vad man ska kunna. Tempot får man bestämma själv - en tjej gick tydligen hela gymnasiet på tre månader. Jag bytte skolan mitt i en termin efter halv tvåan. Allt gick väldigt lätt"

  - Läs var som helst i världen, när som helst på dygnet, när som helst på året. Du kan själv bestämma i vilken ordningsföljd du läser kurserna och hur många kurser du skall läsa samtidigt.

  mm

  "det är dags för fredags mys! Hoppas inte föräldrarna stör"


  håll ut!

  Bloggen är knas, men det ordnar sig snart! Godnatt <3

  Godmorgon optimist-Madde

  Hm tankarna sprudlar (nu äntligen täcken på att jag börjar leva igen) så jag fångar stunden och fäster dem här.

  Jag vill skänka en hyllning till sorgen! Den är guld värd! Vi hatar den men rent av älskar konsekvenserna av den. För vet ni vad, utan sorgen hade inte glädjen heller funnits.( Å vad gör vi här om vi inte får uppleva glädje!? Ovärt. . .)

  Det är som att älska. Det är definitivt värt att bli dumpad och sjunka under jorden några dagar om man bara får älska också. Det handlar om att våga ta den risken. Alla kan räkna ut att ju djupare in i fasen att älska man befinner sig, desto hårdare blir smällen när den tar slut. Men åter igen, ju djupare in i fasen att älska, desto mer värt att bli lämnad.

  Det låter konstigt, men tänk efter innan ni höjer på ögonbrynet och skrollar vidare – Jag blir hellre sårad tusentals gånger än aldrig älskad. Utan tvekan!

  Men men, som jag sa, utan sorgen kan vi omöjligt märka av glädjen. Utan sorg ingen glädje – utan glädje ingen sorg.

  Suite yourself :)


  GBG - Gränby ganstaah

  Hohöööööööööo! Idag träffade jag lilla söta Lisa från gamla Gränby klassen :D Vi gick fotbollsklass tillsammans hela högstadietiden där. Skit kul att träffas igen, å det får vi nog gjöra oftare! Jag fick massa goa flashbacks från GBG tiden så nu länktar jag verkligen till att få träffa klassen igen. Den var super!


  Ses!


  klaustrofibi och buss panik

  Fy fan för gröna bussar! Fy fan för bortslösad sov tid! Och fy fan för stressiga morgnar!

  Idag sov jag hos pappa för att tjäna lite tid på morgonen. Om jag sover där kan jag ju faktiskt både sova en halvtimme extra OCH slösa runt på morgonen och mysa i mina tofflor extra länge! Guld!
  Men när jag tillslut springer ut till bussen (som stannar precis utanför dörren) kommer det fel (!!!!!) buss.
  Jag är där föör tidigt men får stå och vänta på att 2 stycken FELAKTIGA bussar kör förbi mig. (Grrrrrrrr!)
  (7:an går inte ens samma runda som 1:an så varför skickar dom en sån istället :S  ?)

  men det är inte det här som är det värsta, nej för när 1:an väl kommer så är den smock full (och då menar jag inte att fan, det finns inga sittplatser kvar, utan det var så fullt att jag inte ens såg buss chauffören!) Så jag och mitt lilla klaustrofobi anfall trycker mig ut ur bussen, genom allt folk och slänger mig ut i gatan - i hopp om att få andas (!!). ha ha ha ha nu tar jag buss nummer 7 istället :) (vilket alltså betyder att jag kunde tagit den för 20 minuter sen och faktiskt kommit i tid).

  Nu sitter jag i skolan och tänker fan inte gå till matte lektionen! Nej nu ska jag och datorn ha lite 1 on 1 time i korridoren! MYSIGT!

  xoxo data-nörden


  stekArn

  Dagens guldstjärna - Grattis till Lasse Berghagen som är den absolut enda som slagit en golfboll över 3 länder! Kolla själv i Guinness!


   Dagens sanning - Ingenting är svart, ingenting är vitt


  Blond och bort blåst

  Åååååååååh!
  Jag sitter här framför datorn och tänkte tänka till och skriva ett riktigt bra inlägg. Men det är torka på tanke-fronten. Det är som om allting bara blåst ur mig! Någon har spolat igenom mitt huvud med hög trycks tvätten . Hm . . Vem fan kommer på en sådan sak? Det var iallafall jävligt elakt gjort. . .
  Jag öppnade ju den här bloggen för att mina fingrar rent av kliade! Jag hade massa strunt att låta fingrarna kleta ut över tangentbordet. Men nu är det putts väck (?)
  Efter min brors kommentar här om dagen att "Madde man kan inte bara färga håret och tro att blondin-Madde ska försvinna! Det sitter i blodet" känns det ännu tyngre att klämma fram nått smart haha.

  Jag har verkligen gnuggat varenda knöl, rotat i vartenda hörn och ruskat om ALLA MINA TENTACKLER men nada!

  Jag är härmed dumförklarad! Tack för mej! NU ska jag gå och TÄNKA i min ensamhet. . .


  sol i sinne, sommar inne


  En ny tradition är född !

  Dagens jaha! - MIN dator som hittades bakom byrån efter ca 6 månaders saknad. . Det blev ett stort "hmm" i mitt kliniskt rena rum som jag dessutom flyttat ut och in i.
  Dagens guldstjärna - londaemanuelsson.blogg.se Jag älskar ditt "allt är okej". Det är ett så sunt levnads sätt som vi andra borde lära oss av
  Dagens vafan! - Går till vikarien som alslöjat att han "råkade glömma oss i fredags" (och att han sa det med sin irriterande bög-stockholmska!)

  Och så till min nya tradition: Dagens sanning - Livet är en oändlig jakt efter något bättre.

  DISKRIMINERING

  :o sök på "she invented" på google. vafan! :P

  Människan är en märklig manick

  ♥ Hm jag skakar lite grann fortfarande, men jag ska försöka hålla fingrarna i styr och skriva något vättigt . . .

  Såg en galet fin kille på tåget idag. Men jag förmådde inte ens att hälsa på honom! Hela min kropp låste sig och jag kom bara inte iväg :S Haha jag har aldirg varit med om att så många fjärilar fladdrat runt inom mig. Löjligt, men jag var tillomed tvungen att hålla i sätet för att kunna stå på mina egna ben! Ärligt talat viste jag inte ens att min kropp kunde reagera så. Människan är en märklig manick. ♥

  Någon som också är så här knäpp?

  Ensam mamma fortsätter söka  ♥Jag är mållös . . Bilden får tala för sig själv . . Jag har inga ord . . .Godnatt . . .♥

  This is it! Det är dags att krypa ur bubblan!

  ♥Whats up med att jag hamnat i någons slags ond cirkel där jag bara förtränger, skjuter upp och "glömmer bort". Jag har massor att göra som bara ligger och väntar, och det ska det få fortsätta göra. För jag har åter igen, helt omedvetet, krupit in i min lilla bubbla där jag helt enkelt inte gör någonting. Jag vet mycket väl hur jobbigt det blir om man skjuter upp saker hela tiden. Men jag har fan fastnat i min "slappar-bubbla". Vad hände med tränings freaket, pluggisen och pratkvarnen? Kryp ur bubblan nu Madde!


  Rihanna - Russian roulette

  Life isn't about how many breaths you take, it's about the moments who takes your breath away.  Linda, huvudvärk och Kina himmel
  kvällens höjdpunkter:

  ·  Våran buss jakt i rondellen (sådana är tydligen till för att bussen ska kunna vända, inte för att ungdomar ska springa efter och skrika o noooooooooo)

  ·  Maxmål

  Kvällens konstateranden:

  ·  Det går inte att slå igenom en ytter dörr utan att göra sig illa

  ·  Att en homosexuell kysser en kvinna är ”sånt som händer”.

  ·  Du blir genomskådad om du beställer på engelska på max och låtsas att du är från England.

  ·  En tjej med långt svart och halv-ruffsigt hår är banna mig inte emo!

  kvällens buhu:

  ·  Blondaas vackra hår blir ofrivilligt insmort med äckel ägg

  ·  Stackaren på toaletten bröt sitt finger. . .


  Godmorgon kl 14:43 på en lördag!

  Jag, Zandra, Linda vaknade upp i Izabellas säng efter en trevlig fest med bla andra Blondaa (Hahha att jag äns nämner den lilla "kändisen". Ja men han är bara för härlig. Synd bara att hans vackra hår blev äggat . . .)
  Iallafall har vi nu lyckats ta oss upp, ätet och masat oss över till min lya. Skön dag och tusen tack för gårdagen

  Puss och hej! ♥


  det besvärliga, störande och underbara x:et


  X är alltid en benämning på den eller det som man vet minnst om men vill avslöja helt och hållet.
  Oavsett om det, som i morse på matte lektionen är ett tal. Eller om det, som nu i helgen, är en levande människa.

  X påminner mig om det jobbiga förflutna, och det är alltid lite ansträngandes att stöta på x.
  X skapar problem och gör mig lite bekymmrad. . .

  . . .Men, när vi tillslut löser gåtan, och avslöjar x et så släpper tyngden från axlarna och jag kan krypa in i den avslappnade fasaden igen . . . 


  I morse, på matte lektionen, fanns ett tal gömt bakom x:et. I helgen finns den kille som väcker fjärilarna i min mage till liv igen.

  Åter igen, x är det där jobbiga som fyller mitt huvud med frågor. Snart svämmar det över! ♥  Over and out /Maddelito


  Jag kan faktiskt också!

  ♥ Nu hat jag återigen slagit mig ner i soffan efter både storstädning och matlagning. Juste, jag kan faktiskt också! Ha!

  före . . . .                                                                                                                             och efter
  --> 

  mysigt trots att vi var ensamma hemma


  Emila (millimetern.blogg.se) vart iallafall nödj!


  Och det är ganska bra betyg från min tjinkiga lilla syster.  Så nästa gång är det jag som bjuder på middagen ;) ♥

  Å va skönt at vara hemma redan klockan 12!

  ♥ Å va skönt at vara hemma redan klockan 12!

  Och vet ni vad, jag träffade bonden Thilde på stationen! Alltså den söta och ända tjej-bonden i årets "Bonde söker fru". Jag sa ingenting till henne men när jag pratade (halv skrev i chock tillstånd) med min kompis om det så såg vi hur hon log det där "jag-vet-vad-ni-menar-och-jag-håller-med" leendet.
  Visst är det konstigt det där att man tänker, chitt den där känner ju jag :o! Haha bara för att man ser dem på teve en gång i veckan. Roligt . . .

   

   

  Men men, back to reality! Nu tänkte jag vara lte duktig och sätta mig och plugga en stund. Så håret ska flätas, ärmarna ska kavlas upp och word dokumenten ska öppnas. .  Hm den mörka chokladen ska nog okså plockas fram. (Det är okej om man har pms, grr).

  Vi ses! ♥


  ♥ barn är underbara ♥

  ♥ Onsdag igen och jag jobbar som vanligt med funkykidz, alltså en småbarns grupp som jag ska leka och dansa med. (Hur kul som hälst!) Det är så skönt att få försvinna in i deras värld i 45 minuter, och bara släppa allt utanför. Jag har fått skratta åt saker som att "fröken är 22 år och lika gammal som min farmor" och "jag är fortfarande kär i alla mina dagis fröknar" eller "mitt knä har nog fått influensan" osv. Barn är verkligen underbara!
  Ibland önskar jag nästan att jag fick vara ett av dem igen. Ett riktigt litet barn. Ett sånt vart största bekymmer är att mjukdjuren har tappat svansen eller att alla dockor inte får platts i sängen. Ja, ärligt talat så längtar jag tillbaka! Särskilt i dom tider som är så jävla besvärliga. . . ♥

  snyft

  ♥ Izabellas plånbok har fått anorexia.

  ♥ Min plånbok har också fått anorexia.

  godmorgon godmiddag gokväll

  1. vakna
  2. åka till stan
  3. Åka buss - förbi rätta station och åka RUNT HELA VÄNDAN för att vänta på nästa chans i nästa varv (vafan!)
  4. Slagga i Uppsala


  Hur sant är det inte att om huvudet är dumt så får kroppen lida!?

  Jag har ju mörkt hår nu! :o

  Dagens blondie: Vilket datum är det nyårsafton?


  75 års kalas

  Stort grattis till min glada morfar som fyller 75 år! (Visserligen på tisdag men vi firade honom i förskott, lördag).
  Vi firade honom med god mat, fint fika, tjusig sång och massa släkt! Klockrent!

  Så vi var alltså hemma hos honom i går och firade. Men sedan försvann jag vidare i natten . . .

  Här har vi få av väldigt många bra bilder som vi, mor förmodan, lyckades luska fram. Men nu till vidoeinläggen som vi kämpade dessto hårdare med . . .

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hm ... det misslyckades. Men inom kort, med mina då mer utvecklade blogg kunskaper ska jag lyckas! Så håll utkik!

  <3


  RSS 2.0