• gangstah
 • lillasyster
 • hjälp
 • dansen
 • idol 2009

  1:a och bäst i kväll: Reza  2:a och absolut inte långt efter: Erik  3:a maffigt med Tove  4:a, förvånamsvärt bra från hennes sida: Erika  5:a (Lillasysters 1:a) Eddie  6:a (ärligt talat har jag redan glömt framförandet) :Calle  7:a, hmmm . . .Mariette  8:a och sämst som vanligt: Rabih
  Och en stor eloge till killen som friade! Oj oj oj oj va romantiskt!


  sommar sommar sommar

  Hej och godmorgon bloggen!
  Efter lite pysslandes på datorn, ett varmt fotbad och en mysig hemma kväll med familjen somnade jag ganska tidigt. Vaknade konstigt nog sent ändå, så nu är jag totalt utvilad och redo för alla helgens rabalder!

  Som ni ser är allting här på bloggen en enda röra. Till höger har jag en felställd klocka och under den har profilbilden försvunnit. Men hjälpen är på väg och snart ska det vara ordnat.

  Hittade precis en bortglömd mapp på daorn med bilder från min konfirmation, två år gammal. En hög med riktigt härliga bilder. Blekt sommarhår, bruna ben och massor med fräknar.
  Just idag bjuder vädret på en av höstens allra finaste dagar, så egnetligen ska man väl inte klaga? Men jag kan inte låta bli att längta tillbaka ändå. . .  viktigt med traditioner!

  Godkväll läsare! Jag vill ägna några rader till den, både svenska och utländska, kulturen och hylla våra mysiga traditioner! Det är viktigt att vi håller fast vid dem och för dem vidare. jag älskar både julafton, midsommarafton och den stora läfse dagen (1/10). Och som vi alla, förhoppningsvis, har kommit ihåg är det helloween/halloween om bara några dagar. Jag och famijen har redan skurit pumpor, pysslat ihop kort och klätt ut oss på maskerad. Så sätt fart ni med och håll liv i de svenska traditionerna!


  Tummen upp för förändringar!

  Jag tror att det är viktigt. Att ibland få förändras lite grann. Ärligt talat så ger det lite ny kraft, inspiration och motivation till vardagen. Att få öppna ett nytt kapitel med en ny look - låter fånigt och oerhört ytligt. Men nej, jag ser det snarare som smart och effektivt. En liten justering och poff, så har man vänt blad i sin lilla bok och börjar skriva på en helt ny, blank och fin, sida!


  Rubrik?

  Dagens konstaterande:

  1. Jag skulle just nu ge väldigt mycket för att mystiskt få försvinna, efterlängtas, och plöttsligt dyka upp igen.

  2. Att "tiden läker alla såren" är lite för myket att förlita sig på, men väldigt skönt att luta sig mot ibland.

  3. Upptåget är en katastrof som är här för att stanna. Men personalen ombord är fan värre!

  4. Att blogga är riktigt roligt!


  hollywood

  Är äntligen hemma efter en slitsam, men mycket rolig, helg. Trött och "mosig" (säger jag som är den ändå som INTE är bakfull) men med massa skoj i bagaget!
  Jag har varit på 30-års fest, en maskerad med temat Hollywood. Slänger upp lite bilder å låter dem tala för hur kvällen (15:00 - 04:00) var.
  GRATTIS TILL FÖDELSEDAGS BARNET

  Ja må han leva, ja må han leva
  ja må han leva ut i hundrade år.
  Javisst ska han leva, javisst ska han leva
  javisst ska han leva uti hundrade år!

  R för Rolig
  O för originell
  D för drunk?
  E för entasuastisk
  R för romantisk
  I för intelligent
  C för cooling
  K för kramgo

  fyrisdagen - fyrisskolans stora dag


  (dimmig morgon)


  (morgon pigga klasskompisar)


  (speed dating)


  (publik vid dans uppvisning)


  (dans uppvisning)


  (härliga tjejer!)


  KÄNDIS!

  • 19 Oktober 2007: Jan wolkers, 81, nederländsk författare och konstnär dör.
  • 19 Oktober 2008: Läktare rasade under fotbollsmatch, o flera åskådare omkom.
  • 19 Oktober 2009: Madelene Gidén är med i tidningen 18 minuter o är alltså därmed KÄNDIS!  -"Hur gör du för att hålla dig varm under hösten"?
  -"Jag burkar hålla en varm dryck i handen, då blir man varm både i händerna oh inuti när man driker den. Sedan klä på mig med lager-på-lager tekniken, det funkar också bra haha."


  Välkommen

  Hej och välkommen! Dels till dej som läsare men också till mej och min helt nya blogg! Jag är 16 årig knivstabo som tänker ta han dom min blogg, men inte alldeles föör seriöst. Så jag varnar er redan nu, LÄS DEN MED EN NYPA SALT!


  RSS 2.0