• gangstah
 • lillasyster
 • hjälp
 • dansen
 • NEVER MAKE SOMEONE FALL IN LOVE WITH YOU IF YOU WON'T CATCH 'EM


  Jag är värdelös.
  Jag är impotent, steril och obefruktbar.
  Meningslös och helt utan anledning.
  Det finns ingen som saknar eller längtar.
  Det finns ingen som stör sig eller hatar.
  Det finns ingen som hyser ett enda finger eller bryr sig över huvud taget.

  Men luften är fri för oss alla!


  __________________________________________________________________________________________
  Hur fascinerad hon än var av att "vända blad" , var hon skräckslagen inför utsikten att bli instängd i någon annans berättelse. Och hon tror att just denna skräck måste ha varit det som fångade henne, precis som en klippavsatts kan frästa oss att hoppa ner i avgrunden. Själva det oöverstigliga med uppgiften, det som var så frånstötande med den, blir det som till sist får oss att fastna.

  Hon trampar runt i kloaker och träsk i sin fina sammets klänning och vackert målade naglar. Bara för att hennes förföljare suckar och skakar på huvudet ska hon fortsätta att kämpa mot det omöjliga.
  Hon ska sitta ensam längst ut på den höga klippan och vänta på att solen ska gå upp. Medan hennes efterföljare skrattar  åt de piskande regnet som studsar mot marken.
  Hon ska lära sin förlamade vän att gå, tvinga den blinda att skåda och beordra den omogna killen att "never make a girl fall in love with you if you won't catch her" . . .

  Vi ska hylla den primadonna som vågar simma emot den kraftfulla strömmen. Den fantastiska själ som banar vägen för det omöjliga och genomför det. 
  Sedan ska vi sörja att hon såg den branta klippavsatsen och lockades att hoppa rakt ner i avgrunden. Att hon trollfördes av det oöverstigliga med uppgiften, det frånstötande med den, det som får oss att fastna!
  _______________________________________________________________________________

  I djungelns lag är det bara de starka som överlever / Madelene  Kommentarer
  Blogg listad på Bloggtoppen.se

  Varsågod:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  Har du blogg?:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0