• gangstah
  • lillasyster
  • hjälp
  • dansen
  • I LISTEN SO HIS HEARTBEATS BECAUSE IT PLAYS MY FAVORITE SONG






    Har du hört att den självständiga flickan som "kan själv" har blivit beroende av den sugande blicken från någon annans ögon? Att hon är förlorad i de två oändliga haven som flyter bakom någon annans intensiva blick?
    Hon som aldrig erkänt att hon stödjer sig mot en osynlig käpp och konstant skriker efter hjälp med sin ljudlösa röst.
    Att hon äntligen vågat falla ner i någon annans famn, släppa de krampaktiga taget om moder jord, och vilt flygigt iväg till en oviss framtid?


    Det fanns aldrig några regler att följa eller förhoppningar att leva upp till. Det fanns bara en ryckning på hennes bleka axlar och en tom suck som inte brydde sig om något den vid rörde. I en egen skapad bubbla kunde inte den hemska kärleken nå henne och hennes hud slapp rispas av dess vassa törner. Förut var hon i tryggt förvar i den trista säkerhetens fyrkantiga famn och kunde inte lämna den även om hon skulle velat.


    Men som om de icke existerande reglerne plötsligt bröts spottades hon ut från sin trygga bubbla. Fångades för första gången upp av en uppskattande famn. Kysstes av två älskande läppar och förlorades i den blödande kärleken.


    Har du hört om flickan med kontrollen som klarade av allting själv? Hon som svävade i sin egen värld där hänsyn till någon annan aldrig existerat? Hon som en vacker dag tappade hjärtat i knät och förlorade sitt förstånd? Flickan som tappade allt hon ägde och blev blint förälskad?



    Störst av allt är kärlek / Madelene

    Kommentarer
    Blogg listad på Bloggtoppen.se

    Varsågod:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    Har du blogg?:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0