• gangstah
 • lillasyster
 • hjälp
 • dansen
 • I'VE GOT A CRUSH ON YOU

  Ikväll ska jag skriva om nånting vackert för jag vill att ni ska le.
  Alla ni som vågar ta åt er ska le tills mungiporna spricker (oj förlåt) tills era kroppar kittlar av lycka. Eller iallafall tills ni blir lite varma i magen och sådär små glittriga i ögonen. . .

  Jag vet att jag är dålig på starka relationer, man jag jobbar verkligen på det.
  Jag har så otroligt fina vänner men är skamligt dålig på att ta hand om dem. Men jag vill att ni ska veta att jag så så så gärna vill kunna klippa av era vita vingar och stoppa ner er i varsin liten ask (en ask med bomull i botten så ni inte slår er förstås). Sedan vill jag stoppa askarna i mina varma fickor så jag kan bära med er vart jag än vandrar. Och få skänka er kärlek vid varje sekund.

  Jag önskar att jag hade er där inuti min ficka hela tiden så att jag kunde kittla er under hakan om jag blir rastlös, mata er med färgglada karameller om jag känner mig ensam, och fläta era gyllene lockar om jag någon gång vill ha lite närhet.
  Jag vet att ni alltid finns där för mig men jag vill också alltid finnas där för er! Så jag lovar att kliva av min kära räkmacka nu och ge tillbaka av allt jag har tagit.
  Jag ska skaffa mig en fin karma, tillsammans med mina vingklippta änglar i fickorna.


  Sorry din fåniga pojke med guldbyxor. Jag har visst tryckt er dej till kamping nivå med mina små härligheter i fickorna. Men om du lovar att le när du läser det här kan du få en ask du också? :)
  Funkade det? / Madelene

  Kommentarer
  Blogg listad på Bloggtoppen.se
  Postat av: nenne

  naaaw va gulligt >!!!

  2010-05-31 @ 21:06:16
  URL: http://nathaliepettersson.bloggplatsen.se/
  Postat av: Malin

  Ja, man log =) Du är söt du

  2010-06-02 @ 19:01:41
  URL: http://malinkansy.blogg.se/

  Varsågod:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  Har du blogg?:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0